Angol bulldog kutyás törölköző angol bulldog tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Angol bulldog törölköző

Angol bulldog (10 fajta színben választható)

Termék típus:
Törölköző
Kiszerelés:
1 db

100% egyiptomi pamut törölközők. Angol bulldoggal díszített, hímzett saját anyagával applikálva törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Angol bulldog kutyus kedvelőknek, angol bulldog tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, törölközőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy angol bulldog kutyát. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.
Gyártó:
70 x 140 cm, 100% pamutLeírás

100% egyiptomi pamut törölközők. Angol bulldogos törölköző angol bulldog kutyus kedvelőknek, angol bulldog tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha törölközőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy angol bulldog kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos angol bulldogos ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának. Egy angol bulldogos törölköző, mely kedvenc lakásdekorációja lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a fürdőszobának. 

Az angol bulldog egy zömök testű kutya, amely kinézete ellenére egy kedves és hűséges társ. Barátságos, nyugodt, türelmes, és rendkívül lojális típus. A gyerekekért rajong. Emiatt az egyik legnépszerűbb a családi kutyák körében.