Az én húgom a legimádnivalóbb csajszi, plüss hatású szőrme díszpárna kiváló ajándék valentin napra, névnapra, születésnapra, karácsonyra

Oszd meg!Az én húgom díszpárna

Az én húgom...

2 fajta színben

Termék típus:
Párna
Kiszerelés:
1 db

Az én húgom a legimádnivalóbb csajszi, hímzett, szívecskékkel díszített pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is.
Gyártó:
0,35 kg, 36 x 36 cm plüss hatású szőrmés wellsoft párna, hímzett párna 2 fajta színben
Cikkszám:
66
Kategória: Leírás

 Az én húgom a legimádnivalóbb csajszi, hímzett, szívecskékkel díszített pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra, valentin napra, anyák napjára. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Ajánlja családban, baráti körben, aki már vett egyet az biztosan vásárol még a termékekből.