Border Collie seriff plüss párna Border Collie kutyus kedvelőknek, Border Collie tartóknak, kutyabarátoknak.

Oszd meg!Border Collie seriff

Border Collie seriff

2 fajta színben

Termék típus:
Párna
Kiszerelés:
1 db

Border Collieval díszített hímzett, pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. A legjobb minőségű szilikonos vattával tömve, mosható. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Border Collie kutyus kedvelőknek, Border Collie tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Border Collie kutyát. Remek kiegészítője lehet a szobának.
Gyártó:
0,35 kg, 36 x 36 cm plüss párna, szublimált, hímzett párna szürke és drapp színben
Cikkszám:
80
Kategória: Leírás

Border Collie plüss párna Border Collie kutyus kedvelőknek, Border Collie tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Border Collie kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos Border Collie ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Egy Border Collie plüss párna, mely kedvenc lakásdekorációja vagy hálószobai kiegészítője lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A Border Collie egy éber, energikus, intelligens, hűséges, védelmező, és tanulékony fajta. A border collie az egyik legintelligensebb kutyafajta, aki nagyon közkedvelt Magyarországon is.