Border Collie seriff törölköző, Border Collie kutyus kedvelőknek, Border Collie tartóknak, kutyabarátoknak.

Oszd meg!Border Collie seriff törölköző

Border Collie seriff

10 fajta színben

3 785 Ft
Termék típus:
Törölköző
Kiszerelés:
1 db
Egységár:
3785 Ft/db
Megvásárolható:
igen

100% egyiptomi pamut törölközők. Border Collieval díszített hímzett, pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Border Collie kutyus kedvelőknek, Border Collie tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, törölközőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Border Collie kutyát. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.


Gyártó:
70 x 140 cm, 100% pamut
Cikkszám:
80/tLeírás

100% egyiptomi pamut törölközők. Border Collie törölköző, Border Collie kutyus kedvelőknek, Border Collie tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha törölközőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Border Collie kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos Border Collie ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A Border Collie egy éber, energikus, intelligens, hűséges, védelmező, és tanulékony fajta. A border collie az egyik legintelligensebb kutyafajta, aki nagyon közkedvelt Magyarországon is.