Boxeres simi, kaja, séta plüss párna boxer kutyus kedvelőknek, boxer tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Boxer díszpárna

Boxer simi, kaja, séta

2 fajta színben

Termék típus:
Párna
Kiszerelés:
1 db

Boxerrel díszített hímzett, szublimált pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. A legjobb minőségű szilikonos vattával tömve, mosható. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Boxer kutyus kedvelőknek, boxer tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Boxer kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos boxeres ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a szobának.
Gyártó:
0,35 kg, 36 x 36 cm plüss hatású wellsoft párna, szublimált, hímzett párna szürke és drapp színben
Cikkszám:
105
Kategória: Leírás

Boxeres plüss párna boxer kutyus kedvelőknek, boxer tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Boxer kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos boxeres ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Egy boxeres plüss párna, mely kedvenc lakásdekorációja vagy hálószobai kiegészítője lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

 A boxer egy éber, vidám, bátor, energikus, barátságos, intelligens, hűséges és játékos fajta. Imádja a gyerekeket, kiegyensúlyozott és magabiztos fajta.