Boxeres simi, kaja, séta törölköző boxer kutyus kedvelőknek, boxer tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Boxer simi, kaja, séta törölköző

Boxer simi, kaja, séta

10 fajta színben

Termék típus:
Törölköző
Kiszerelés:
1 db

100% egyiptomi pamut törölközők. Boxerrel díszített hímzett, szublimált pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Boxer kutyus kedvelőknek, boxer tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha törölközőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Boxer kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos boxeres ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.
Gyártó:
70 x 140 cm, 100% pamut
Cikkszám:
104/tLeírás

100% egyiptomi pamut törölközők. Boxeres törölköző boxer kutyus kedvelőknek, boxer tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha törölközőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Boxer kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos boxeres ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának. Egy boxeres törölköző, mely kedvenc fürdőszoba kiegészítője lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A boxer egy éber, vidám, bátor, energikus, barátságos, intelligens, hűséges és játékos fajta. Imádja a gyerekeket, kiegyensúlyozott és magabiztos fajta.