Csivava kutya törölköző, Csivava tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!



Csivava hosszú szőrű törölköző

Csivava hosszú szőrű

10 fajta színben

Termék típus:
Törölköző
Kiszerelés:
1 db

100% egyiptomi pamut törölközők. Csivavával díszített hímzett, pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Csivava kutyus kedvelőknek, csivava tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha törölközőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy csivava kutyát. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.




Gyártó:
70 x 140 cm, 100% pamut
Cikkszám:
91/t



Leírás

100% egyiptomi pamut törölközők. Csivavás törölköző csivava kutyus kedvelőknek, csivava tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha törölközőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy csivava kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos csivavás ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak.

A csivava a világ legkisebb kutyája, melynek eredetéről több elmélet is létezik. A Chihuahua egy éber, bátor, élénk és védelmező fajta.