Csivava kutya plüss párna Csivava tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Csivava rövid szőrű

Csivava rövid szőrű

2 fajta színben

Termék típus:
Párna
Kiszerelés:
1 db

Csivavával díszített hímzett, pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. A legjobb minőségű szilikonos vattával tömve, mosható. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Csivava kutyus kedvelőknek, csivava tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy csivava kutyát. Remek kiegészítője lehet a szobának.
Gyártó:
0,35 kg, 36 x 36 cm plüss párna, szublimált, hímzett párna világos rózsaszín és drapp színben
Cikkszám:
93
Kategória: Leírás

Csivavás plüss párna csivava kutyus kedvelőknek, csivava tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy csivava kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos csivavás ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Egy csivavás plüss párna, mely kedvenc lakásdekorációja vagy hálószobai kiegészítője lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A csivava a világ legkisebb kutyája, melynek eredetéről több elmélet is létezik. A Chihuahua egy éber, bátor, élénk és védelmező fajta.