Dobermann kutya seriff plüss párna Dobermann tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Dobermann seriff

Dobermann seriff

2 fajta színben

Termék típus:
Párna
méret:
10x10 cm
Kiszerelés:
1 db

Dobermannal díszített hímzett, pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. A legjobb minőségű szilikonos vattával tömve, mosható. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Dobermann kutyus kedvelőknek, Dobermann tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Dobermann kutyát. Remek kiegészítője lehet a szobának.
Gyártó:
0,35 kg, 36 x 36 cm plüss párna, szublimált, hímzett párna szürke és drapp színben
Kategória: Leírás

Dobermannos plüss párna Dobermann kutyus kedvelőknek, Dobermann tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Dobermann kutyát. Remek kiegészítője lehet a szobának. Örülni fog egy ilyen aranyos Dobermannos ajándéknak. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Egy Dobermannos plüss párna, mely kedvenc lakásdekorációja vagy hálószobai kiegészítője lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A Doberman egy izmos és erős fajta, melynek külseje eleganciát és erőt sugároz. Személyisége: éber, bátor, energikus, intelligens, hűséges, védelmező és csendes.