Francia bulldog simi, kaja, séta kutya plüss párna francia bulldog tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Francia bulldog díszpárna

Francia bulldog simi, kaja, séta

2 fajta színben

Termék típus:
Párna
Kiszerelés:
1 db

Francia bulldoggal díszített hímzett, pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. A legjobb minőségű szilikonos vattával tömve, mosható. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Francia bulldog kutyus kedvelőknek, francia bulldog tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy francia bulldog kutyát. Remek kiegészítője lehet a szobának.
Gyártó:
0,35 kg, 36 x 36 cm plüss hatású wellsoft párna, szublimált, hímzett párna szürke és drapp színben
Cikkszám:
103
Kategória: Leírás

Francia bulldogos plüss párna francia bulldog kutyus kedvelőknek, francia bulldog tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy francia bulldog kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos francia bulldogos ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Egy francia bulldogos plüss párna, mely kedvenc lakásdekorációja vagy hálószobai kiegészítője lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A francia bulldog egy kis méretű társasági kutya hetyke denevér fülekkel és zömök testtel. Rövid bundájú, laza személyiségű kutya, amely a legtöbb időt játékkal és lazítással tölti. Intelligens és könnyen tanul, de időnként megmakacsolja magát.