Francia bulldogos törölköző kiváló ajándék valentin napra, névnapra, születésnapra, karácsonyra

Oszd meg!Francia bulldog simi séta kaja törölköző

Francia bulldog simi, séta, kaja

10 fajta színben

Termék típus:
Törölköző
Kiszerelés:
1 db

100% egyiptomi pamut törölközők. Francia bulldoggal díszített hímzett, szublimált, pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Francia bulldog kutyus kedvelőknek, francia bulldog tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha törölközőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy francia bulldog kutyát. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.
Gyártó:
70 x 140 cm, 100% pamut
Cikkszám:
103/tLeírás

100% egyiptomi pamut törölközők. Francia bulldogos törölköző, francia bulldog kutyus kedvelőknek, francia bulldog tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha törölközőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy francia bulldog kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos francia bulldogos ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.  Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A francia bulldog egy kis méretű társasági kutya hetyke denevér fülekkel és zömök testtel. Rövid bundájú, laza személyiségű kutya, amely a legtöbb időt játékkal és lazítással tölti. Intelligens és könnyen tanul, de időnként megmakacsolja magát.