Golden retriever seriff kutya plüss párna Golden retriever tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Golden retriever seriff

Golden retriever seriff

2 fajta színben

Termék típus:
Párna
Kiszerelés:
1 db

Golden retrieverrel díszített hímzett, pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. A legjobb minőségű szilikonos vattával tömve, mosható. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Golden retriever kutyus kedvelőknek, golden retriever tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy golden retriever kutyát. Remek kiegészítője lehet a szobának.
Gyártó:
0,35 kg, 36 x 36 cm plüss párna, szublimált, hímzett párna szürke és drapp színben
Cikkszám:
70
Kategória: Leírás

Golden retrieveres plüss párna golden retriever kutyus kedvelőknek, golden retriever tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy golden retriever kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos golden retrieveres ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Egy golden retrieveres plüss párna, mely kedvenc lakásdekorációja vagy hálószobai kiegészítője lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A golden retriever egy gyengéd, nagyon intelligens és rendkívül könnyen tanítható fajta. Ma az egyik legkedveltebb kutyafajta. Terápiás célokra, fogyatékkal élők számára nyújt segítséget, de a kábítószer keresésben és a mentéseknél is kiválóan alkalmazzák a fajtát. Ideális családtag!