Golden retriever seriff kutya törölköző, Golden retriever tartóknak, kutyabarátoknak kiváló ajándék

Oszd meg!Golden retriever seriff törölköző

Golden retriever seriff

10 fajta színben

Termék típus:
Törölköző
Kiszerelés:
1 db

100% egyiptomi pamut törölközők. Golden retrieverrel díszített hímzett, pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Golden retriever kutyus kedvelőknek, golden retriever tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha törölközőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy golden retriever kutyát. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.
Gyártó:
70 x 140 cm, 100% pamut
Cikkszám:
70/tLeírás

100% egyiptomi pamut törölközők. Golden retrieveres törölköző, golden retriever kutyus kedvelőknek, golden retriever tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha törölközőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy golden retriever kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos golden retrieveres ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.  Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A golden retriever egy gyengéd, nagyon intelligens és rendkívül könnyen tanítható fajta. Ma az egyik legkedveltebb kutyafajta. Terápiás célokra, fogyatékkal élők számára nyújt segítséget, de a kábítószer keresésben és a mentéseknél is kiválóan alkalmazzák a fajtát. Ideális családtag!