Labrador simi, kaja, séta kutya plüss párna Labrador tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Labrador díszpárna

Labrador simi, kaja, séta

2 fajta színben

Termék típus:
Párna
Kiszerelés:
1 db

Labradorral díszített hímzett, pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. A legjobb minőségű szilikonos vattával tömve, mosható. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Labrador kutyus kedvelőknek, Labrador tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Labrador kutyát. Remek kiegészítője lehet a szobának.
Gyártó:
0,35 kg, 36 x 36 cm plüss hatású wellsoft párna, szublimált, hímzett párna szürke és drapp színben
Cikkszám:
96
Kategória: Leírás

Labradoros plüss párna Labrador kutyus kedvelőknek, Labrador tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Labrador kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos labradoros ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Egy labradoros plüss párna, mely kedvenc lakásdekorációja vagy hálószobai kiegészítője lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A labrador retriever rendkívül hűséges és intelligens kutya, az egyik legnépszerűbb kedvtelésből tartott fajta számos országban. agyon ügyesen bánik a gyerekekkel, így azok mellé is ideális választás.