Labrador seriff kutya fürdőlepedő, Labrador tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Labrador seriff törölköző

Labrador seriff

10 fajta színben

3 785 Ft
Termék típus:
Törölköző
Kiszerelés:
1 db
Egységár:
3785 Ft/db
Megvásárolható:
igen

100% egyiptomi pamut törölközők. Labradorral díszített hímzett, pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Labrador kutyus kedvelőknek, Labrador tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha fürdőlepedőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Labrador kutyát. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.


Gyártó:
70 x 140 cm, 100% pamut
Cikkszám:
76/tLeírás

100% egyiptomi pamut törölközők. Labradoros törölköző, Labrador kutyus kedvelőknek, Labrador tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha fürdőlepedőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Labrador kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos labradoros ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.  Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A labrador retriever rendkívül hűséges és intelligens kutya, az egyik legnépszerűbb kedvtelésből tartott fajta számos országban. agyon ügyesen bánik a gyerekekkel, így azok mellé is ideális választás.