Német juhászkutya seriff plüss párna német juhászkutya tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Német juhászkutya seriff

Német juhász seriff

2 fajta színben

Termék típus:
Párna
Kiszerelés:
1 db

Német juhászkutyával díszített hímzett, pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. A legjobb minőségű szilikonos vattával tömve, mosható. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Német juhász kutyus kedvelőknek, Német juhászkutya tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Német juhászkutyát. Remek kiegészítője lehet a szobának.
Gyártó:
0,35 kg, 36 x 36 cm plüss párna, szublimált, hímzett párna szürke és drapp színben
Cikkszám:
73
Kategória: Leírás

Német juhászkutyás plüss párna német juhász kutyus kedvelőknek, Német juhászkutya tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Német juhászkutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos német juhászkutyás ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Egy német juhászkutyás plüss párna, mely kedvenc lakásdekorációja vagy hálószobai kiegészítője lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A Német juhászkutyákat gyakran tekintik az egyik legjobb rendőri és katonai fajtáknak a világon. Egy erős, sportos és intelligens fajta. Ismert, hogy nagyon hűséges, védelmező típus. Gyerekeknek ajánlott fajta, idegenekkel szemben gyanakvó. Egyéb háziállat mellett is könnyen tartható.