OM törölköző kiváló ajándék valentin napra, névnapra, születésnapra, karácsonyra

Oszd meg!OM Szivárvány ajándék törölköző

OM Szivárvány mintával

10 fajta színben

Termék típus:
Törölköző
méret:
70 x 140 cm
Kiszerelés:
1 db

100% egyiptomi pamut törölközők. OM feliratú kiváló minőségű, 100% egyiptomi pamut törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék gyermeknek, felnőttnek, születésnapra, névnapra, karácsonyra. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.
Gyártó:
100% egyiptomi pamut
Cikkszám:
29/t
Kategória: Leírás

100% egyiptomi pamut törölközők. OM feliratú kiváló minőségű, 100% egyiptomi pamut törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék gyermeknek, felnőttnek, születésnapra. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Aki már vett egyet, az biztosan vásárol még a termékekből!smiley

Az Aum (más néven Om) a legfontosabb hindu szimbólum – a hinduizmus emblémája. Az Aum a legfontosabb alap- vagy gyökérmantra, ezért sok mantra (recitáció), ima és rituálé elején mondják. Az OM az univerzum teremtésekor elhangzott szent teremtő mag-szó. Az „Om” a teremtés igéje, egy ősrezgés, mely eredetét tekintve öröktől való és az Abszolút Igazságot és a Legfelső Isteni Teremtőerőt képviseli. A hinduizmus szerint a „szent Om” szótag a védánta és a hindu filozófia szóban kifejezhető esszenciája.