Perzsa macska cuki vagyok plüss párna cica kedvelőknek, perzsa macska tartóknak, cicabarátoknak.

Oszd meg!Perzsa macska cuki vagyok díszpárna

Perzsa macska cuki vagyok

3 fajta színben

Termék típus:
Párna
Kiszerelés:
1 db

Perzsa macskával díszített hímzett, pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. A legjobb minőségű szilikonos vattával tömve, mosható. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Perzsa macska kedvelőknek, perzsa macska tartóknak, macskabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy perzsa macskát. Remek kiegészítője lehet a szobának.
Gyártó:
0,35 kg, 36 x 36 cm plüss párna, szublimált, hímzett párna 2 fajta színben rendelhető
Cikkszám:
115
Kategória: Leírás

Perzsa macska cuki vagyok plüss párna cica kedvelőknek, perzsa macska tartóknak, macskabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy perzsa macskát. Örülni fog egy ilyen aranyos perzsa macskás ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Egy perzsa macskás plüss párna, mely kedvenc lakásdekorációja vagy hálószobai kiegészítője lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A Perzsa macska egy békés, nyugodt, flegma, nem túl sokat mozgó fajta, amely tökéletesen alkalmas a lakásban való tartásra. Társaságkedvelő, kedves, nem agresszív, kifejezetten szeretetreméltó, gazdájához ragaszkodó kedvenc.