Szfinx macska cuki vagyok plüss párna cica kedvelőknek, szfinx macska tartóknak, cicabarátoknak.

Oszd meg!Szfinx macska cuki vagyok díszpárna

Szfinx macska cuki vagyok

2 fajta színben

Termék típus:
Párna
Kiszerelés:
1 db

Szfinx macskával díszített hímzett, pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. A legjobb minőségű szilikonos vattával tömve, mosható. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Szfinx macska kedvelőknek, szfinx macska tartóknak, macskabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású szfinx macskás plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy szfinx macskát. Remek kiegészítője lehet a szobának.
Gyártó:
0,35 kg, 36 x 36 cm plüss párna, szublimált, hímzett párna 2 fajta színben rendelhető
Cikkszám:
118
Kategória: Leírás

Szfinx macska cuki vagyok plüss párna cica kedvelőknek, szfinx macska tartóknak, macskabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy szfinx macskát. Örülni fog egy ilyen aranyos szfinx macskás ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Egy szfinx macskás plüss párna, mely kedvenc lakásdekorációja vagy hálószobai kiegészítője lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A szfinx nagyon barátságos és ragaszkodó macska. Szereti a gazdáját, olykor már-már bálványként imádja és akár tolakodó is lehet a szeretet. Előfordulhat, hogy kierőszakolja a gazdi szeretetét. Lelkes és játékos. Okos macska, könnyen oktatható.