Sziámi macska cuki vagyok plüss párna cica kedvelőknek, sziámi macska tartóknak, cicabarátoknak.

Oszd meg!Sziámi macska cuki vagyok díszpárna

Sziámi macska cuki vagyok

2 fajta színben

Termék típus:
Párna
Kiszerelés:
1 db

Sziámi macskával díszített hímzett, pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. A legjobb minőségű szilikonos vattával tömve, mosható. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Sziámi macska kedvelőknek, sziámi macska tartóknak, macskabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy sziámi macskát. Remek kiegészítője lehet a szobának.
Gyártó:
0,35 kg, 36 x 36 cm plüss párna, szublimált, hímzett párna 2 fajta színben rendelhető
Cikkszám:
120
Kategória: Leírás

Sziámi macska cuki vagyok plüss párna cica kedvelőknek, sziámi macska tartóknak, macskabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy sziámi macskát. Örülni fog egy ilyen aranyos sziámi macskás ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Egy sziámi macskás plüss párna, mely kedvenc lakásdekorációja vagy hálószobai kiegészítője lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A Sziámi cicák általában szociális macskák, nem szeretik az egyedüllétet. Okosak és keményfejűek, azonban mindemellett nagyon emberközpontúak. Igen játékosak és meglehetősen hangosak. Könnyen tanulnak, képesek hozzászokni például a pórázon sétáltatáshoz is.