Vizsla kutya seriff plüss párna vizsla tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Vizsla seriff

Vizsla seriff

2 fajta színben

Termék típus:
Párna
Kiszerelés:
1 db

Vizslával díszített hímzett, pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. A legjobb minőségű szilikonos vattával tömve, mosható. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Vizsla kutyus kedvelőknek, vizsla tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy vizsla kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos vizslás ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a szobának.
Gyártó:
0,35 kg, 36 x 36 cm plüss párna, szublimált, hímzett párna szürke és drapp színben
Cikkszám:
78
Kategória: Leírás

Vizslás plüss párna vizsla kutyus kedvelőknek, vizsla tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy vizsla kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos vizslás ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Egy vizslás plüss párna, mely kedvenc lakásdekorációja vagy hálószobai kiegészítője lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A vizsla egy gyengéd, figyelmes, vidám, energikus, barátságos, kedves, intelligens, hűséges, játékos, védelmező, csendes, és segítőkész fajta.