Yorkshire terrier kutya plüss párna Yorkshire terrier tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Yorkshire terrier

Yorkshire terrier

2 fajta színben

Termék típus:
Párna
Kiszerelés:
1 db

Yorkshire terrieresel díszített hímzett, pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. A legjobb minőségű szilikonos vattával tömve, mosható. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Yorkshire terrier kutyus kedvelőknek, yorkshire terrier tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy yorkshire terrier kutyát. Remek kiegészítője lehet a szobának.
Gyártó:
0,35 kg, 36 x 36 cm plüss párna, szublimált, hímzett párna világos rózsaszín és drapp színben
Cikkszám:
88
Kategória: Leírás

Yorkshire terrieres plüss párna yorkshire terrier kutyus kedvelőknek, yorkshire terrier tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy yorkshire terrier kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos yorkshire terrieres ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Egy yorkshire terrieres plüss párna, mely kedvenc lakásdekorációja vagy hálószobai kiegészítője lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

Elsősorban társasági kutyaként tartják. Magabiztos és bátor, miközben nagyon ragaszkodik a gazdihoz. Sok figyelemre van szüksége, Nagyobb gyermekeknek ajánlott fajta.