Senki se tökéletes, de az én anyukám piszokul közel áll hozzám, plüss díszpárna kiváló ajándék valentin napra, névnapra, születésnapra, karácsonyra

Oszd meg!de az én anyukám díszpárna

Senki se tökéletes, de az én anyukám...

2 fajta színben

Termék típus:
Párna
méret:
36x36 cm
Kiszerelés:
1 db

Senki se tökéletes, de az én anyukám piszokul közel áll hozzám, hímzett, pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is.
Cikkszám:
184
Kategória: Leírás

Senki se tökéletes, de az én anyukám piszokul közel áll hozzám,  hímzett, pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra, valentin napra, anyák napjára. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Ajánlja családban, baráti körben, aki már vett egyet az biztosan vásárol még a termékekből.