Német juhászkutya seriff törölköző német juhászkutya tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Német juhász seriff törölköző

Német juhász seriff

10 fajta színben

3 785 Ft
Termék típus:
Törölköző
Kiszerelés:
1 db
Egységár:
3785 Ft/db
Megvásárolható:
igen

100% egyiptomi pamut törölközők. Német juhászkutyával díszített hímzett, pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Német juhász kutyus kedvelőknek, Német juhászkutya tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha fürdőlepedőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Német juhászkutyát. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.


Gyártó:
70 x 140 cm, 100% pamut
Cikkszám:
73/tLeírás

100% egyiptomi pamut törölközők. Német juhászkutyás törölköző német juhász kutyus kedvelőknek, Német juhászkutya tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha fürdőlepedőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy Német juhászkutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos német juhászkutyás ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.  Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A Német juhászkutyákat gyakran tekintik az egyik legjobb rendőri és katonai fajtáknak a világon. Egy erős, sportos és intelligens fajta. Ismert, hogy nagyon hűséges, védelmező típus. Gyerekeknek ajánlott fajta, idegenekkel szemben gyanakvó. Egyéb háziállat mellett is könnyen tartható.

 További termékek