Perzsa macska cuki vagyok fürdőlepedő cica kedvelőknek, perzsa macska tartóknak, cicabarátoknak.

Oszd meg!Perzsa macska cuki vagyok törölköző

Perzsa macska cuki vagyok

10 fajta színben

Termék típus:
Törölköző
Kiszerelés:
1 db

Perzsa macskával díszített hímzett, pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Perzsa macska kedvelőknek, perzsa macska tartóknak, macskabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha fürdőlepedőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy perzsa macskát. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.
Gyártó:
70 x 140 cm, 100% pamut
Cikkszám:
115/t
Kategória: Leírás

Perzsa macska cuki vagyok törölköző cica kedvelőknek, perzsa macska tartóknak, macskabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha fürdőlepedőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy perzsa macskát. Örülni fog egy ilyen aranyos perzsa macskás ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A Perzsa macska egy békés, nyugodt, flegma, nem túl sokat mozgó fajta, amely tökéletesen alkalmas a lakásban való tartásra. Társaságkedvelő, kedves, nem agresszív, kifejezetten szeretetreméltó, gazdájához ragaszkodó kedvenc.

 További termékek