Szfinx macska cuki vagyok fürdőlepedő cica kedvelőknek, szfinx macska tartóknak, cicabarátoknak.

Oszd meg!Szfinx macska törölköző

Szfinx macska cuki vagyok

10 fajta színben

Termék típus:
Törölköző
Kiszerelés:
1 db

Szfinx macskával díszített hímzett, pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Szfinx macska kedvelőknek, szfinx macska tartóknak, macskabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha szfinx macskás fürdőlepedőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy szfinx macskát. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.
Gyártó:
70 x 140 cm, 100% pamut
Cikkszám:
119/t
Kategória: Leírás

Szfinx macskával díszített hímzett, pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Szfinx macska kedvelőknek, szfinx macska tartóknak, macskabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha szfinx macskás fürdőlepedőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy szfinx macskát. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.  Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A szfinx nagyon barátságos és ragaszkodó macska. Szereti a gazdáját, olykor már-már bálványként imádja és akár tolakodó is lehet a szeretet. Előfordulhat, hogy kierőszakolja a gazdi szeretetét. Lelkes és játékos. Okos macska, könnyen oktatható.

 További termékek