Sziámi macska cuki vagyok törölköző cica kedvelőknek, sziámi macska tartóknak, cicabarátoknak.

Oszd meg!Sziámi macska cuki vagyok törölköző

Sziámi macska cuki vagyok

10 fajta színben

3 785 Ft
Termék típus:
Törölköző
Kiszerelés:
1 db
Egységár:
3785 Ft/db
Megvásárolható:
igen

Sziámi macskával díszített hímzett, pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Sziámi macska kedvelőknek, sziámi macska tartóknak, macskabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha fürdőlepedőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy sziámi macskát. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.


Gyártó:
70 x 140 cm, 100% pamut
Cikkszám:
120/t
Kategória: Leírás

Sziámi macskával díszített hímzett, pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Sziámi macska kedvelőknek, sziámi macska tartóknak, macskabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha fürdőlepedőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy sziámi macskát. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.  Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A Sziámi cicák általában szociális macskák, nem szeretik az egyedüllétet. Okosak és keményfejűek, azonban mindemellett nagyon emberközpontúak. Igen játékosak és meglehetősen hangosak. Könnyen tanulnak, képesek hozzászokni például a pórázon sétáltatáshoz is.

 További termékek