Vizsla kutya seriff törölköző vizsla tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Vizsla seriff törölköző

Vizsla seriff

10 fajta színben

Termék típus:
Törölköző
Kiszerelés:
1 db

100% egyiptomi pamut törölközők. Vizslával díszített hímzett, pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Vizsla kutyus kedvelőknek, vizsla tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha fürdőlepedőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy vizsla kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos vizslás ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.
Gyártó:
70 x 140 cm, 100% pamut
Cikkszám:
78/tLeírás

100% egyiptomi pamut törölközők. Vizslával díszített hímzett, szublimált, pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Vizsla kutyus kedvelőknek, vizsla tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha fürdőlepedőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy vizsla kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos vizslás ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

A vizsla egy gyengéd, figyelmes, vidám, energikus, barátságos, kedves, intelligens, hűséges, játékos, védelmező, csendes, és segítőkész fajta.

 További termékek