Yorkshire terrier kutya törölköző Yorkshire terrier tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Yorkshire terrier törölköző

Yorkshire terrier

10 fajta színben

Termék típus:
Törölköző
Kiszerelés:
1 db

100% egyiptomi pamut törölközők. Yorkshire terrieresel díszített hímzett, pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Yorkshire terrier kutyus kedvelőknek, yorkshire terrier tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha fürdőlepedőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy yorkshire terrier kutyát. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának.
Gyártó:
70 x 140 cm, 100% pamut
Cikkszám:
88/tLeírás

100% egyiptomi pamut törölközők. Yorkshire terrieresel díszített hímzett, pihe- puha törölköző. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Yorkshire terrier kutyus kedvelőknek, yorkshire terrier tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha fürdőlepedőnek?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy yorkshire terrier kutyát. Remek kiegészítője lehet a fürdőszobának. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

Elsősorban társasági kutyaként tartják. Magabiztos és bátor, miközben nagyon ragaszkodik a gazdihoz. Sok figyelemre van szüksége, Nagyobb gyermekeknek ajánlott fajta.

 További termékek