Angol bulldog kutya plüss párna angol bulldog tartóknak, kutyabarátoknak

Oszd meg!Angol bulldog

Angol bulldog

7 fajta színben

Termék típus:
Párna
Kiszerelés:
1 db

Angol bulldoggal díszített, hímzett saját anyagával applikálva, pihe- puha wellsoft párna, díszpárna. Elnyűhetetlen! Tökéletes ajándék, gyermeknek, felnőttnek, névnapra, születésnapra, karácsonyra. A legjobb minőségű szilikonos vattával tömve, mosható. Magyar termék, minden munkafolyamat családi vállalkozásban készül. Angol bulldog kutyus kedvelőknek, angol bulldog tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy angol bulldog kutyát. Remek kiegészítője lehet a szobának.
Gyártó:
0,35 kg, 36x 36 cm hímzett plüss párna, szürke, drapp, lazac, piros, rózsaszín, világos rózsaszín, ekrü színben
Cikkszám:
12Leírás

Angol bulldogos plüss párna angol bulldog kutyus kedvelőknek, angol bulldog tartóknak, kutyabarátoknak. Ki ne örülne egy pihe-puha, nagyon finom tapintású plüss párnának?! Egy kiváló ajándék olyan szeretteidnek, barátaidnak, akinek az életében jelen van vagy szeretne egy angol bulldog kutyát. Örülni fog egy ilyen aranyos angol bulldogos ajándéknak. Remek kiegészítője lehet a szobának. Alváshoz is használható nagyon kényelmes. Jól mutat a kanapén, az ágyban és jól néz ki díszpárnaként is. Egy angol bulldogos plüss párna, mely kedvenc lakásdekorációja vagy hálószobai kiegészítője lehet minden felnőttnek és gyermeknek. Magyar forgalmazótól magyar termék! Szerezz be egyet vagy többet, hogy dekoratív része legyen a lakásnak. 

Az angol bulldog egy zömök testű kutya, amely kinézete ellenére egy kedves és hűséges társ. Barátságos, nyugodt, türelmes, és rendkívül lojális típus. A gyerekekért rajong. Emiatt az egyik legnépszerűbb a családi kutyák körében.További termékek